Over mij

Mijn naam is Marjan Jobse-Bruijnzeel.

Ik ben Praktijk All in All gestart in 2015. Enkele jaren daarvoor ben ik in aanraking gekomen met Touch for Health. Ik had daarvoor al enkele jaren last van liesklachten die erger werden in de loop van de tijd.

In 2012 heb ik Touch for Health aan den lijve mogen ondervinden.  Er werden spiertesten gedaan in de lies streek. Al snel werd duidelijk dat ik een reactieve spier had in een van de hamstrings. Dit was het gevolg van een ongeluk eind jaren 80. Een van mijn beenspieren stond nog in de heldhaftige overleving stand, waardoor er spieren waren die minder energie kregen. Tijdens de behandeling kreeg de desbetreffende spier in die behandeling  het sein dat al het gevaar geweken was.  De hersenen gaven het sein, aan de samen werkende  spier, dat de natuurlijke spanning kon worden aangenomen.  Dit alles via een aangename techniek.

Deze ervaring zorgde ervoor dat ik mij ben gaan verdiepen in deze complementaire zorg. Ik ben cursussen gaan volgen in de Touch for Health. En verschillende andere cursussen o.a.: Stress Release, Woordblind en Leefblind I en II. Dit zijn aanvullingen om dichter bij de oplossingen van verschillende oorzaken van de verschillende soorten problemen te komen.

Mijn overtuiging

Mijn overtuiging is dat uiteindelijk voor de meest lichamelijke ongemakken een oplossing dan wel verlichting te vinden is. Steeds meer technieken zijn mij in de afgelopen jaren geleerd. Ik ben sinds alleen maar gegroeid in mijn kennis. Door het behalen van het diploma medische basiskennis en het diploma sportverzorgende b.

Ik ben de ontwikkelaar van de hoofd(pijn)massage(+), Sportbeenmassage (+) en schouder en arm massage(+). Ook de rugmassage (+).

  • Doordat ik het zelf heb ervaren en daardoor mee te “voelen” wat het met u doet. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk kennismaken met de mogelijkheden binnen de praktijk, dan bent u altijd van harte welkom om contact op te nemen met Praktijk All in All.

 

Met vriendelijke groet, Marjan Jobse-Bruijnzeel