Molenwater 137 4331 SG Middelburg
+31630056130
info@praktijkallinall.nl

(Sport)massage schouder en armen +

Touch for health en massages

(Sport)massage schouder en armen +

Schouder en arm

Voor verschillende sporten is een (sport)massage schouder en arm (+) een weldaad. Sporten waarbij regelmatig gebruik gemaakt wordt van een dergelijke massage zijn o.a.:speerwerpen, kogelstoten, roeien. Bij deze sporten wordt dezelfde spiergroep iedere keer opnieuw belast. Dit vergroot de kans op blessure in dat gebied.

Als er al een blessure is geweest, dan is na herstel van een blessure het aan te raden voor je training/wedstrijd de spieren voor te bereiden, al vorens een warming up te doen en dan de arbeid te laten volgen. Een massage op het te belaste gebied is ter voorkoming van terugkerende blessure.

Om de spieren te helpen na een cooling down, wordt er een sederende massage ingezet.Dit gebeurd na je training /wedstrijd. Maar voor het douchen, omdat de spieren dan nog warm zijn en de afvalstoffen zich makkelijk in beweging laten zetten.


Bepaalde beroepen

Buiten het sporten om zijn er ook beroepen die op top sport lijken, dit vanwege het feit dat dezelfde spiergroepen steeds opeen herhaalde manier belast worden. Beroepen waar we dan aan denken zijn onder meer: computermedewerker, serverend personeel, koks, en andere mensen met repeterende handelingen. Ook bij deze beroepen kan het regelmatig laten masseren en in balans brengen van de basiselementen  helpen bij het voorkomen van blessures.


Regelmatig terugkerende klachten in de schoudergordel?

Door onder andere:

  • Stress
  • Frozenshoulder
  • Werkomstandigheden
  • Verkeerde houding door trauma
  • Geblokkeerde angsten of emoties
  • Terugkerende belastende dagelijkse handelingen

Door Touch for health toe te voegen aan een (sport)massage schouder en arm (+), worden blokkades opgespoord en op een zachte manier verholpen. Ook zonder klachten is een (sport)massage schouder en arm (+) een welness.